Varför är jag så dum?

Clara Jonsson / Permalink / 5
Haha asså ibland funderar jag ju på om jag ens har någon hjärna.. Hela veckan har jag planerat att köra hårda konditionspass måndag och onsdag, lugnare på tisdagen och torsdagen. Just av den anledningen att:
1. Det är inte bra att köra hårt dagarna efter varandra, kroppen behöver få återhämta sig.
2. Jag måste hinna vila och återhämta mig till 100% innan söndag.
Gissa vad jag gör då? Jo jag kör hårt på måndagen, lugnt tisdag och onsdag men hårt igår. Självklart har jag ju jätte träningsvärk idag.. Himla skit. Det som är grejen med mig! Jag kan inte låta bli! Skulle bara springa men då blir jag sååå taggad satt jag börjar köra intervaller och tog i ALLT jag kunde.. Haha blä på mig själv just nu.
 
I alla fall så ska jag fixa fransarna idag, sen kommer jag och Jossan åka o handla samt hämta upp Elin. Det är nämligen taconight tonight! Får inte glömma att vi även ska se premiären av The Mockingjay, spännande. Alltså en helt perfekt tjejkväll, längesen sist nu. Ska bli skönt att bara vara vi, har varit en ganska tuff vecka så det är behövligt!♥
 
Mysig dag imorgon också! Börjar dagen med frukostmys med Sandris, vi tänkte slå på stort och göra hotellfrukost. Sedan ska jag, syrran och Elin träna på en låt vi ska sjunga på morfars begravning och därefter ut och käka med familjen från Umeå som kommer hit över helgen. Sen på söndag är det game day, håll tummarna!
 
Ha en trevlig helg♥
Jag och min fina fader för några år sen.
Till top